All Categories
Featured
Table of Contents
Hij heeft veel functionaliteiten van de smartwatch, maar bij het design, de materiaalkeuze en de opties is sport als uitgangspunt genomen. Die opties zijn veel uitgebreider dan die van de meeste activity-trackers. Een sporthorloge kies je als je intensief sport, een op maat gemaakte training volgt of je prestaties wilt meten en verbeteren.
Wanneer je regelmatig sport zijn bijvoorbeeld een Ingbouwde GPS, een route-app, cadansmeter, hoogtemeter en barometer handig om te hebben (afhankelijk van jouw sport). Als je meerdere sporten beoefent kan het fijn zijn om voor iedere sport een profiel aan te kunnen maken. Zodat je makkelijk kunt schakelen tussen de ene sport en de andere. juwelierhaesevoets.be.
Het is nog belangrijker om heel nauwkeurig je prestaties te kunnen meten. Horloges met specialistische functies zijn dan de juiste keuze. Zoals VO2 Max meting (voor je zuurstofgehalte) SWOLF-metingen (voor bij het zwemmen), of andere functies handig voor jouw type sport. Wij raden aan bij het kiezen van je sporthorloge rekening te houden met de sport die je beoefent.
Het zou zonde zijn om een horloge aan te schaffen met tal van functies die je niet nodig hebt. Zwemmen, Als zwemmer is een compleet waterdicht horloge (dus niet alleen spatwaterdicht) natuurlijk een must (richard miller horloges). Daarnaast is de SWOLF-functie voor jou onmisbaar. Je voert de baanlengte in en je horloge meet niet alleen de snelheid per gezwommen baantje maar ook het aantal slagen, je keertijden etc.
Daarnaast kan een navigatie- of route-app ook handig zijn. Een mooie toevoeging is een cadansmeter. Die houdt bij hoeveel pedaalomwentelingen je per minuut maakt. Door te zorgen voor een constante cadans verminder je de kans op blessures en de belasting van je lichaam. Bij het kiezen van je sporthorloge en heb je waarschijnlijk een bepaald budget om rekening mee te houden.
By Info Watchmaster, 28 May 2021 Eerst het slechte nieuws: de dat het niet echt eenvoudig is om objectieve criteria vast te stellen, want elke pols is anders van vorm. Bovendien zijn er externe factoren, zoals de temperatuur, die een aanzienlijke invloed kunnen hebben op hun huid. Het vergt dus een zekere ervaring en tijd om de te vinden.
Het kan gebeuren dat u verliefd wordt op een horloge en dit zonder te passen bestelt, waarna u ontdekt dat het eigenlijk niet uw maat is. Misschien heeft u een favoriet horloge dat u niet goed past, maar dat u toch draagt - totdat er krassen op komen. Veel horlogedragers hebben dit al meegemaakt, vaak al meerdere keren.
Naast een aantal cruciale factoren bij het , moet u voor de pasvorm vooral letten op de volgende vier afmetingen: diameter, lug tot lug, bezeldesign, en last but not least, uw pols. Aangezien de verhouding van deze afmetingen van cruciaal belang is voor de , worden zij hieronder wat uitvoeriger toegelicht.
BC46 Omdat het handiger is om hier een beeld bij te hebben, hebben wij een beknopt overzicht samengesteld met voorbeelden die u een idee geven van de . U kunt de juiste diameter voor u berekenen door de breedte van uw pols te meten. Leg hiervoor een meetlint vlak langs uw polsbeen en tel bij het resultaat ongeveer 5 mm op om een te garanderen.
Met een paar extra tips vindt u gegarandeerd het juiste dameshorloge. Herenhorloges variëren standaard van 36 tot 44 mm. Maar er is wel een kleine speelruimte naar boven en naar beneden, afhankelijk van hoe sportief of klassiek een horloge moet zijn en voor welke gelegenheid het wordt gebruikt. Bij een diameter groter dan 45 mm, spreekt men van oversized modellen.
Er zijn in onderstaande tabel geen diameters in halve maten opgenomen. Nominaal is hier wel verschil in, maar bij het dragen van een horloge merkt men weinig verschil bij een diameter van 42,5 en van 42 mm. AUDEMARS PIGUET IWC PORTUGIESER AUTOMATIC BREITLING EMERGENCY De wordt van lug tot lug gemeten en is bepalend voor de (richard miller horloges).
Als de kast echter te klein is, kan uw pols er snel leeg uitzien. Ook het design van de bezel is van cruciaal belang. Zo zien dresswatches zonder bezel er smaller uit dan duikershorloges, die standaard zijn voorzien van een brede bezel. Als dit een probleem voor u is, zoek dan naar functionele horloges met een binnenste bezel, zoals de Aquatimer van IWC, die op de pols vaak smaller uitvallen.
Hetzelfde geldt ook andersom, want om een tevige pols ziet een klein horloge er al gauw verloren en kinderlijk uit. Wat vooral belangrijk is, is de - richard miller horloges. Toch hoeven mensen met kleine polsen echt niet af te zien van grote horloges, en mensen met stevige polsen evenmin van kleine horloges.
w.z. met een diameter van ongeveer 40 mm. U zult er versteld van staan hoe anders eenzelfde horloge er om verschillende polsen uit kan zien. Het gezegde "de proef op de som nemen" is hier van het grootste belang. Zoals eerder gezegd, is het belangrijk om een horloge te proberen.
Maar als het horloge u bevalt en als het goed aanvoelt om uw pols, ook al lijkt het misschien wel iets te sierlijk voor u, vertrouw dan maar op het volgende: u zult er wel aan wennen. iwc. Ditzelfde geldt voor te grote uurwerken. Hierbij is echter voorzichtigheid geboden. Het gevaar om letterlijk met een te groot horloge in botsing te komen, mag niet worden onderschat.
Als u bijvoorbeeld een stevige pols heeft en dus kiest voor een zoals een Breitling Bentley 6. 75 met een diameter van een indrukwekkende 48,8 mm, dan is dat volkomen begrijpelijk. U moet er wel rekening mee houden dat u dit horloge waarschijnlijk niet onder een overhemdsmanchet kunt verbergen - richard miller horloges. Dit "probleem" zult u bij horloges van een "normale" afmeting of kleinere horloges niet hebben.
Als u zich met uw horloge aan uw pols op uw gemak voelt, dan zult u het vol zelfvertrouwen dragen en er geen twijfels over hebben. Zoek informatie over het - richard miller horloges. Sporthorloges of functionele horloges, zoals duikershorloges en pilotenhorloges, zijn vaak massiever en kunnen tot wel 50 mm van de pols in beslag nemen.
Bij rechthoekige of tonvormige kasten moet u de in aanmerking nemen. Dit geldt ook voor de lugs, die geen deel uitmaken van de kastdiameter, maar die een aanzienlijk effect kunnen hebben op hoe het er om uw pols uitziet. Als het kan, mogen de lugs niet buiten uw polsbreedte uitsteken, om het horloge te beschermen tegen krassen en stoten.
Als de kast erg volumineus en hoekig is, zal hij er om de pols vanzelf groter uitzien. Is hij daarentegen zeer dun en dynamisch, dan kan het zijn dat uw pols niet genoeg wordt bedekt en er te veel ruimte overblijft. Darnaast spelen ook de een belangrijke rol bij het bepalen van de juiste horlogemaat.
Als algemene richtlijn voor de breedte van een horlogeband kan men zeggen dat deze gelijk moet zijn aan de helft van de kastdiameter. De meest voorkomende bandbreedte is ongeveer 20 mm, maar deze kan variëren van 18 mm tot 24 mm. Sommige dameshorloges en vintage horloges hebben nog veel smallere bandjes.
Als u op zoek bent naar een opvallend en prominent horloge, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een model met een nog bredere band (richard miller horloges). Nog een belangrijke factor die velen onderschatten: met name bij grotere investeringen moet u het en het niet alleen op basis van mooie foto's kopen.
Met behulp van onze kunt u gemakkelijk het . Deze tabel bevat alle eerder vermelde informatie over de buitenmaten, de afmetingen en de bandlengtes van de horloges. De maattabel, onze Watchmaster handleiding voor horlogematen, met één klik gratis downloaden. richard miller horloges.
Als het gaat om het kiezen van een horloge heren, is het belangrijk om te weten dat niet iedereen een standaardmaat pols heeft. Als je dus op zoek bent naar een horloge, moet je weten hoe je een horloge kiest dat bij jouw pols past. Hoewel er voor de perfecte maat of de vorm van jouw horloge geen vaste regels of berekeningen zijn, zijn er wel tips die je kunt volgen om ervoor te zorgen dat je een uitgebalanceerd en proportioneel horloge krijgt.
Dan zijn er nog andere factoren waarmee je rekening moet houden, zoals de grootte van de behuizing, de bandbreedte en het ontwerp. Het klinkt misschien allemaal een beetje ingewikkeld, maar het vinden van het perfecte horloge voor jouw polsmaat is gemakkelijker dan je zou denken en wij laten je hier zien hoe je dat moet aanpakken. richard miller horloges.
Of jouw pols nu erg dun, slank, gemiddeld of dik is, zal van invloed zijn op welke horloges er het beste bij jou passen. Als zodanig is het ontcijferen in welke van deze categorieën je valt een integraal onderdeel van het kiezen van het juiste horloge voor jouw pols. Zodra je jouw polsmaat kent, kun je een perfect horloge kiezen dat er geweldig uitziet en comfortabel aanvoelt.
Meet de gemarkeerde lengte op en leg het plat naast een liniaal en noteer de afmeting. Als jouw pols 14-16cm is, is hij erg dun. 16-17cm is een slanke pols - juwelierhaesevoets.be. 17cm-18cm is een medium pols en boven 18cm is een dikke pols. Wanneer je op zoek bent naar het perfecte horloge voor jouw pols, moet je nadenken over de belangrijkste elementen.
Table of Contents
Latest Posts
Feest Beest
Torenplein Feest Surhuisterveen
Swinger Feest
More
Latest Posts
Feest Beest
Torenplein Feest Surhuisterveen
Swinger Feest